Contactează-ne
031 438 73 21

Revelion 2020
Egipt –
Croazieră pe Nil

29 Decembrie - 08 Ianuarie 2020
12 Zile/10 Nopți

Descoperă Misterul Egiptului Antic

Tarif: 1598 /persoană

Egiptul Antic este un subiect nesfârșit de admirație, mister și interes viu de sute de ani. TUI TravelCenter vă invită într-un program complet, personalizat, în care veți (re)descoperi lumea antică a faraonilor cu templele lor mărețe, situri UNESCO care vor consuma mulți pixeli din aparatele foto.
 
Oferiți-vă un sejur de neuitat într-un program inedit!
 • Perioada: 29 Decembrie - 8 Ianuarie 2020
 • Durata: 12 Zile/10 Nopți
 • Cairo - Aswan - Abu Simbel - Kom Ombo - Edfu - Luxor - Hurghada
 • Tarif: 1598 €/persoană
Contactează-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Egipt - Croazieră pe Nil, pe scurt:

 • Zbor direct TAROM: București – Cairo –București;
 • Vizite în Aswan - Obeliscul Neterminat, Templul Philae, Marele Baraj și Gradina Botanică;
 • Cazare 10 nopți în hoteluri de 5* și pe vas de croazieră 5* Delux;
 • Vizite pe croazieră - Templul lui Sobeck/ Kom Ombo, Templul lui Horus/ Edfu, Templu Luxor & Templul Karnak, Valea Regilor și coloșii lui Memnon;
 • Vizite în Cairo Piramidele, Sphinxul, Muzeul de Egiptologie, Citadela cu Moscheea de Alabastru, Moscheea lui Sultan Hassan și Bazarul El Khalili;
 • Însoțitor de grup vorbitor de limba română.
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Otopeni - Cairo
  Prezentare la Aeroportul Otopeni, pentru întâlnirea cu reprezentantul agenției și îmbarcare pe cursa Tarom spre Cairo. Transfer si cazare la hotel de 5* în Cairo.
 • Ziua 2: Cairo
  Mic dejun. Începem vizitarea orașului Cairo unde vom avea ocazia să descoperim Citadela, centrul istoric al orașului, care cuprinde mai multe monumente din diferite perioade istorice. Tot în această zonă vizităm una dintre cele mai mari moschei din lume, Moscheea Madrassa construită de Sultanul Hassan. În continuare, vom merge la bazarul Khan El Khalili, un labirint de străduțe aglomerate, zgomotoase, pline de culoare, un loc unde mirosul mirodeniilor te învăluie și te imbie.
  Seara, croazieră opțională pe Nil cu cină inclusă, program artistic și muzică live. Cina se va servi în regim bufet având incluse preparate locale și tradiționale. Cazare în hotel de 5* în Cairo.
 • Ziua 3: Cairo
  Mic dejun. Ziua începe cu vizita exterioară a piramidelor din Giza. Istoria fascinantă a Egiptului Antic ne va face sa ne întoarcem în timp cu 2750 de ani înainte de Iisus Hristos pentru a explora grandioasele monumente: Piramida lui Keops, Khefren, Micherinos sau Sfinxul. Ziua continuă cu vizita la Palatul Parfumurilor unde ne vom delecta cu esențele specifice Egiptului Antic (lotus, papirus, secretul deșertului, etc). După amiază, ne întoarcem din nou în timp vizitând faimosul Muzeu de Egiptologie care găzduiește peste 100.000 de piese expuse și unde avem ocazia să admiram vestitele comori ale lui Tutankhamoun descoperite în mormantul său, în 1922. Seara vă puteți bucura de timp liber sau vă propunem o excursie opțională, la superbul spectacol de sunet și lumini (laser) la piramide. Cazare în hotelul de 5* în Cairo.
 • Ziua 4: Cairo - Aswan
  Mic dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională de o jumătate de zi la Saqqara și Memphis. Saqqara este prima piramidă construită de civilizația egipteaza, cunoscuta si sub numele de Piramida lui Djoser. Aici se găsesc cele mai vechi monumente funerare. În centru se află Piramida în trepte a lui Zoser (Djoser), aceasta fiind prima piramidă ridicată de arhitectul regelui Zoser, un anume Imhotep.
  Transfer direct către aeroportul din Cairo pentru îmbarcare pe zborul Cairo – Aswan. Ajungem în cursul după-amiezii în Aswan, după un zbor de doar 1 h 25 min în care parcurgem cei 880 km dintre Cairo și Aswan. Transfer la hotel de 5* în Aswan pentru cazare. Timp liber pentru a ne pregăti de trecerea dintre ani, pe care o vom petrece într-un cadru festiv. CINA FESTIVĂ de REVELION la hotelul din Aswan este INCLUSĂ.
 • Ziua 5: Aswan - Abu Simbel - Aswan
  Mic dejun. Opțional, excursie la cel mai important templu din Egipt - Abu Simbel - ridicat în timpul dinastiei 19, de către Ramses al II-lea. Abu Simbel este inclus în Patrimoniul UNESCO și se face remarcat, în primul rând, prin masivele statui de piatră nisipoasă ale lui Ramses și ale soției sale Nefertari. După terminarea vizitei, ne îmbarcăm pe vasul de croazieră clasificat cu 5* Deluxe pentru a servi masa de prânz. După amiază, se vizitează Gradina Botanică din Aswan unde pot fi admirate diverse specii de plante originare din Africa, Asia, dar și din Europa. Opțional, puteți vizita satul de Nubieni, pentru a descoperi viața și tradițiile acestora. Seara, cazare și cina pe vas.
 • Ziua 6: Aswan - Kom Ombo - Edfu (vas de croazieră)
  Mic dejun. Vizităm în această dimineață, Marele Baraj din Aswan, ridicat în anul 1960, templul Philae dedicat zeiței Isis, situat pe insula Egelica, salvat de la inundație cu ajutorul UNESCO, prin participarea a peste 50 de țări. Programul continuă cu Obeliscul Neterminat, cel mai mare obelisc construit vreodată în Egipt. Prânzul se va servi la bord. În continuare, vasul navigheaza către Kom Ombo. Se vizitează templul lui Sobek și Haeroris. Vasul continuă navigarea către Edfu. Seara, cina și “Galabia Party” pe vas. Vom avea ocazia să descoperim muzica și costumele tradiționale egiptene.
 • Ziua 7: Edfu - Luxor (vas croazieră)
  Dimineața devreme se vizitează templul lui Horus Behdet, în traducere „Horus cel luptator”. Transferul la templu se face cu trăsuri cu cai. Ne întoarcem pe vas pentru mic dejun. Mai departe, navigăm către Luxor. În drumul nostru spre Luxor, trecem prin ecluza de la Esna. După sosirea în Luxor, seara, vom avea parte de o experiență unică atunci când vom merge pe malul estic al Nilului și vom vizita templul Luxor, cu frumoasele lui coloane și camera de naștere a lui Amenofis III. În continuare, vizităm complexul de Temple Karnak, dedicat Zeului Amon-Ra. La întoarcere, relaxare pe punțile special amenajate sau la piscina de pe vas. Cazare și cină pe vas.
 • Ziua 8: Luxor - Hurghada
  Mic dejun. Check-out de pe vasul de croazieră la 7:00 dimineața. Începem ziua cu vizita în Valea Regilor unde vom avea acces la 3 morminte ale faimoșilor regi din perioada Egiptului Antic. Valea Regilor a fost folosită ca și necropolă timp de 500 de ani între dinastiile 18 și 20, cu aproxmativ 1500 de ani înainte de Iisus Hristos. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul și cel mai faimos mormânt descoperit aparținând faraonului Tutankhamoun (dinastia 18). Mormântul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse azi la Muzeul de Egiptologie din Cairo. Continuăm vizita la templul Reginei Hatshepsut - prima femeie faraon - unic prin tehnica de construcție (intrare inclusă) și apoi siturile arheologice „Coloșii lui Memnon”. După vizite, plecare cu autocarul spre Hurghada (aprox. 208 km), superba stațiune de la Marea Roșie. Cazare și cina la hotel de 5*, All Inclusive în stațiunea Hurghada. Timp liber pentru relaxare sau plajă.
 • Ziua 9: Hurghada
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare. Opțional, vă propunem o croazieră pe Marea Roșie (aproximativ 7 ore) cu masa de prânz inclusă pe vas. Pe durata croazierei aveți posibilitate să faceți baie la Insula Giftun (timp la dispoziție aprox. 1 ½ oră), precum ți snorkeling în largul Mării Roșii, unde se pot admira diverse specii de pești colorați și corali de o frumusețe remarcabilă. Cazare și cină la hotel de 5*. Atenție: echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas, dar recomandăm să veniți cu echipamentul personal dacă aveți (ochelari de snkorkeling și tub).
 • Ziua 10: Hurghada
  Mic dejun. Timp liber sau excursii opționale. Jeep Safari este o alegere potrivită pentru a treia zi în Hurghada. Veți fi preluați de la hotel cu mașini jeep 4 x 4 în jurul orei 13:00, durata excursiei fiind de aproximativ 6 ore. Aventura în deșert începe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom deplasa într-un sat de beduini pentru a descoperi viața și tradițiile acestora. Vom avea ocazia admirăm uimitorul apus de soare în deșert și vom face o scurtă oprire la mini grădina zoologică, pentru a vedea animalele din deșert. Seara o vom încheia cu cina și un program artistic cu dansuri orientale și folclorice. După încheierea programului artistic ne întoarcem la hotel. Atenție: pentru această excursie se recomandă o ținută sport (pantaloni lungi, bluză cu mânecă lungă, eșarfă, pălărie de soare, ochelari și încălțăminte sport închisă, îmbrăcăminte de culoare deschisă și cât se poate din fibre naturale).
 • Ziua 11: Hurghada - Cairo
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă sau excursii opționale. Vă recomandăm o incursiune cu submarinul galben, pentru a admira coralii și speciile de pești colorați din Marea Roșie. Submarinul se scufundă timp de 30 de minute la o adâncime de 30 m (durata excursiei este de aprox 2:30 h). Check-out la ora 12:00. Opțional, se poate solicita late check-out. Seara, transfer de la hotel către Aeroportul din Hurghada de unde ne vom îmbarca pe zborul Hurghada – Cairo. Într-o oră ajungem în Cairo.
 • Ziua 12: Cairo - București
  Plecare cu zborul Tarom; sosire în București.
SERVICII INCLUSE:
  • 10 nopți cazare în hoteluri 5* și vas de croazieră 5*: 3 nopți Cairo în hotel 5* cu mic dejun; 1 noapte Aswan hotel de 5* cu demipensiune; 3 nopți Croazieră pe vas 5* cu pensiune completă; 3 nopți Hurghada hotel de 5* cu All Inclusive;
Cină de Revelion în hotelul din Aswan;
• Toate vizitele din Cairo: vizitarea piramidelor din exterior și Muzeul de Egiptologie (intrare inclusă în muzeu), Citadela cu Moscheea de Alabastru și cartierul copt (în valoare de 45 EURO), bazarul Khan El Khalili și Moscheea Madrassa;
• Toate vizitele din Aswan: Obeliscul Neterminat, Templul Philae, Marele Baraj (în valoare de 55 EURO), Grădina Botanică;
• Toate vizitele de pe Croazieră: Templul lui Sobeck/ Kom Ombo, Templul lui Horus/ Edfu, Malul de est (Templul Luxor &Templul Karnak și malul de vest/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut (intrare inclusă) și coloșii lui Memnon;
• Transferuri, autocar cu A/C scaune rabatabile, sistem audio-video;
• Bilet de avion Otopeni – Cairo – Otopeni cu Tarom (cursa directă);
• Bilet de avion Cairo – Aswan (companie locală);
• Bilet de avion Hurghada – Cairo (companie locală);
• Taxe de aeroport;
Bacșiș 31 eur/pers;
• Ghid local pe toată durata excursiei; însoțitor de grup vorbitor de limba română;
• BONUS! Asigurare Medicală și STORNO indiferent de vârstă;
• BONUS! Transfer intern de grup diverse orașe ale țării către Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie menționată în momentul efectuării rezervarii, cu precizarea orașului de îmbarcare a turiștilor!
 
 
SERVICII NEINCLUSE:
• Excursiile opționale, intrările la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacșișurile;
Taxa de viză - 25 USD (se achită la fața locului, la sosire pe aeroportul din Cairo);
Băuturi la mese (excepție la Hurghada unde este All Inclusive);
• Cheltuieli personale;
Intrarea în camera Mumiilor la Muzeul de Egiptologie; Intrarea în incinta piramidei și Intrarea în Mormântul lui Tuthankamon;
Late check-out la hotelul din Hurghada – (se poate confirma în limita disponibilităților);
• Alte obiective turistice înafara celor menționate;
• Excursii opționale;
 
 
MODALITATE DE PLATĂ ȘI PENALIZĂRI:
-    40% - se platește în 3 zile după confirmarea serviciilor și emiterea facturii;
-    40% - se plătește cu 30 zile înaintea datei de plecare;
-    20% - se plătește cu 14 zile înaintea datei de plecare;
În cazul rezervărilor last minute – LM, confirmarea serviciilor se va face doar în baza plății integrale a serviciilor.

Penalizarile care se aplică în cazul în care turistul renunță la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
-    20% din prețul final - renunțarea se face începând de la confirmarea serviciilor până cel puțin cu 50 zile înainte de începerea sejururlui;
-    50% din prețul final - renunțarea se face în intervalul 49 zile – 31 zile înainte de data începerii sejurului;
-    80% din prețul final - renunțarea se face în intervalul 30 zile – 15 zile înainte de data începerii sejurului;
-    100% din prețul final - renunțarea se face cu mai puțin de 14 zile înainte de plecare în sejur sau neprezentare.
 
TAXĂ DE VIZĂ:
- Pașapoarte normale de călătorie - condiții pașaport: valabilitate minim 6 luni de la data de ieșire din Egipt și min ½ pagină goală unde să încapă viza de Egipt);
- Cost viză: 25 USD/persoană, indiferent de vârstă; 
- Pentru sejururile în Egipt este obligatorie viză, care se obține la sosire pe aeroport.
 
CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
GRUP MINIMUM 35 PERSOANE. Pentru un grup mai mic de 35 pax prețul se recalculează sau excursia se reprogramează. Recalcularea prețului se va face pana cu 14 de zile înainte de plecare.
 
  
  
  
  
 

Oferă-ți un Circuit memorabil în Egipt de Revelion
Rezervă-ți acum o vacanță inedită!

031 438 73 21