Contacteaza-ne
031 438 73 21

Circuit
Peru - Bolivia

14 Octombrie - 28 Octombrie 2019
(15 zile/13 nopți)

Descoperă alături de noi cele mai frumoase locații din Peru și Bolivia

Tarif vechi: 3970 Euro/persoană
Tarif nou: 3590 Euro/persoană

 • Perioada: 14 Octombrie - 28 Octombrie 2019
 • Durata: 15 zile/13 nopți
 • Peru și Bolivia
 • Tarif: 3590 Euro/persoană
Contacteaza-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit Peru și Bolivia, pe scurt:

 • Bilet de avion pentru zbor internațional București - Lima, Cusco - București;
 • Incluse toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program; 
 • Cazare 13 nopți la hoteluri de 3* și 4*;
 • Ghid local vorbitor de limba engleză;
 • Incluse mesele menționate în program; 
 • Inclusă asigurarea complexă de călătorie.
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1: Sosire în Lima
  Te vei întâlni cu însoțitorul de grup pe aeroportul Henri Coandă din București și te vei îmbarca pentru zborul internațional.
  La sosirea pe aeroportul internațional din Lima, vei fi întâmpinat de reprezentantul local, după care vei fi transferat la hotel.
  Mese - Cină
 • Ziua 2: Lima
  Vei face un tur panoramic de oraș pentru a vizita principalele atracții ale Limei. Vizita va începe în centrul istoric al orașului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul în care Pizarro a fondat Lima și unde se află frumoasele balcoane coloniale în stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primăria) și Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar și o fântână de bronz datând din 1650. Tot în piață se află Catedrala din Lima, construită în 1564 în stil baroc și care adăpostește mormântul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, străjuită de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominație spaniolă, generalul argentinian Jose de San Martin. Piața este un excelent exemplu de arhitectura neocolonială. Turul va continua cu boemele districte San Isidro și Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor și Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 3: Lima - Paracas
  Vei fi transferat din Lima la Paracas. Drumul durează circa 4 ore, timp în care vei  călători pe un spectaculos traseu de-a lungul autostrăzii panamericane.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 4: Paracas - Nazca
  Cu o barcă cu motor vei pleca spre Insulele Ballestas, casa a mii de păsări. Pe aceste insule erodate de valuri și vânturi în forme surprinzatoare, vei observa lei de mare, iar uneori în larg se pot vedea delfinii. Pe traseu vei vedea controversatul El Candelabro - formațiune geoglifă sculptată pe panta unui deal.
  Vei fi transferat către Nazca. Transferul va fi de aproximativ 210 km și va fi efectuat în 3 ore.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 5: Nazca - Arequipa
  Te vei îmbarca într-un avion ușor cu care vei survola Desenele de la Nazca - una dintre cele mai mari enigme ale lumii, aflate pe o suprafață de aproximativ 500 km².
  Astăzi vei fi transferat către Arequipa, pe o rută de aproximativ 560 km. La sosire în Arequipa vei fi transferat la hotel.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 6: Arequipa
  Vei face un tur pe străduțele înguste din centrul orașului Arequipa, ce va include Plaza de Armas și Catedrala, un exemplu relevant al arhitecturii peruane din secolul al XIX-lea. Printre principalele atracții pe care le vei vizita se află și Mănăstirea Santa Catalina, construită în anul 1580. Vei vizita și Biserica La Compania, un vechi templu iezuit.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 7: Arequipa - Canionul Colca
  Vei pleca din Arequipa către Canionul Colca și vei trece prin Rezervația Națională Salinas & Aguada Blanca, unde pot fi văzute turme de lame și alpaca. Vei face o oprire la Aguada Blanca pentru o pauză revigorantă. Vei face o oprire și în coloratul sat Coporaque. Vei trece apoi prin zona Mollepunko, de unde începe Colca Canyon. Punctul final va fi Crucea Condorului (Cruz del Condor).
  Vei vizita Valea Colca și Canionul Colca. Întreaga Vale Colca este un mozaic de culoare și cultură întesat de orașe coloniale ce păstrează stilul arhitectural tipic conchistadorilor, dar și vestigii ale vechilor civilizații indigene. Vei călători către Chivay aproximativ 160 de km la 3651 metri altitudine.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 8: Canionul Colca - Puno
  Vei merge la Cruz del Cóndor (Crucea condorului), punct de belvedere de unde ai șansa unică de a admira zborul inegalabil al celei mai mari păsări de pradă din lume: condorul. Pe drum vei vizita și mormintele săpate în stâncă dar și orașelele Pincohollo, Maca și Yanque, cu frumoasa sa biserică albă.
  Vei fi transferat din Colca Canyon, la Puno - capitala folclorică a țării.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 9: Puno - La Paz
  Vei fi transferat din Puno către Copacabana. Traseul se desfășoară pe malul Lacului Titicaca până la granița dintre Peru si Bolivia. În Copacabana vei vizita Bazilica Fecioarei datând din secolul al XVI-lea, ridicată pe locul unde cândva se ridica Templul Fertilitatii Kotakawana.
  Vei calatori spre Lacul Titicaca și vei naviga pe lac într-o barcă tradițională. Vei vedea și Palatul Incas Pilkokaina unde poți asista la o ceremonie de purificare a sufletului în ritual aymara. Vei debarca în portul Chua.
  Vei fi transferat din portul Chua la hotel în La Paz.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 10: La Paz
  Vei descoperi în apropiere de La Paz ruinele civilizației Tiahuanaco, una dintre cele mai vechi culturi Americane. Vei avea ocazia să explorezi Templul Kalasasaya, Gate of the Sun (Poarta Soarelui), monoliții Ponce și Fraile, Piramida Akapana, Templul Semiunderground, precum și muzeele locale.
  Vei face o plimbare cu telegondola pe două dintre cele mai frumoase și interesante trasee din La Paz, Yellow Line & Green Line. Vei putea admira de sus frumusețea capitalei boliviene, pe un traseu de aproximativ 7,5km ce va dura circa 30 de minute.
  Mese - Mic dejun, Prânz
 • Ziua 11: La Paz - Cusco
  Vei pleca într-un tur de oraș în care vei vizita principalele atracții din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piața principală a orașului, locul unde se afla și celebra catedrală și unde vei putea admira construcțiile coloniale ce au ca piatră de temelie vechi ziduri incașe, Catedrala din Cusco și Templul Coricancha.
  Vei merge la câțiva kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele băi incașe, Puca Pucara, o fortificație cu apeducte și izvoare termale, precum și Qenqo, o serie de galerii subterane, în care aveau loc ritualuri incașe.
  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din împrejurimile orașului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilităților și tehnicilor de construcție incașă.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 12: Cusco - Machu Picchu
  Vei fi transferat de la hotel la gara din Cusco.
  Vei fi transferat la Aguas Calientes cu trenul turistic Vistadome, care leagă Cusco de Cetatea Machu Picchu. Pe traseu, vei trece prin Valea Urubamba, Valea Sacră a Incașilor.
  Mese - Mic dejun, Prânz, Cină
 • Ziua 13: Machu Picchu - Cusco
  Vei face o vizită la Machu Picchu. Vei avea ocazia să admiri peste 140 de construcții dar și terasările folosite de incași pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principală a cetății, ce include cele mai importante atracții cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incaș, Templul Celor Trei Ferestre.
  Vei mai vedea și Zona Rezidențială sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un șir de case cu ziduri roșiatice, în care locuiau Amautas, persoanele înțelepte. Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes către Cusco. La sosirea în gara din Cusco vei fi transferat la hotel.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 14: Plecare din Cusco
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.
  Zbor intern Cusco - Lima.
  Mese - Mic dejun
 • Ziua 15: Sosire în București
  În această zi vei ajunge în București.
SERVICII INCLUSE: 
- Bilet de avion pentru zbor internațional București - Lima, Cusco - București;
- Bilet de avion pentru zbor internațional La Paz - Cusco;
- Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
- Cazare 13 nopți la hotelurile menționate, în tipul de camere specificat: Girasoles Lima 4* (Lima) în Standard Room, San Agustin Paracas 3* (Paracas) în Standard Room, Casa Andina Standard Nasca 3* (Nazca) în Traditional Room, La Hosteria 3* (Arequipa) în Standard Room, El Refugio Colca 3* sup. (Colca Canyon) în Standard Room, Casa Andina Premium Puno 3* sup (Puno) în Superior Room, Rosario La Paz 3* (La Paz) în Standard Room, Xima Cusco 4* (Cusco) în Standard Room și El Mapi 3* sup. (Aguas Calientes) în Standard Room;
- Mesele menționate în program: 13 Mic dejun, 7 Prânz, 2 Cină;
- Toate tururile și transferurile în conformitate cu itinerarul;
- Toate taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program;
- Ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile și transferurile incluse;
- Însoțitor de grup;
- Bacșiș ghizi locali și șoferi;
- Asigurarea complexă de călătorie;
- Serviciu telefonic de urgențe 24/7;
- Transportul se va face cu autocar privat.
 
SERVICII SUPLIMENTARE:
- Early check-in, late check-out.
  
  
  
  
 

Oferă-ți un Circuit memorabil în Peru și Bolivia
Rezervă-ți acum o vacanță inedită!

031 438 73 21