Contactează-ne
031 438 73 21

Circuit America de Est și Canada

25.05 - 4.06.2018 (10 nopți/11 zile)
Toate locurile au fost epuizate!
STOP VANZARI!

Descoperă frumusețile Americii de Est și Canadei !

Tarif: 2.198 2398 euro/persoană

 • PERIOADA: 25 Mai - 4 Iunie 2018 
 • DURATA: 10 nopți/11 zile
 • Circuit America de Est și Canada
 • Tarif: de la 2.198 euro/persoană
Contactează-ne la:
031 438 73 21

Detalii program Circuit America de Est și Canada, pe scurt:

 • Zbor București - New York - București
 • Însoțitor de grup român 
 • Cazare 10 nopți cu mic dejun în hoteluri de 3* bine cotate 
 • Transportul cu autocar modern pe tot traseul excursiei 
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • Vizite: Amish Farm, Coming Glass Center 
 • Croazieră: Niagara & Thousand Islands
 • Tururi de oraș: New York, Philadelphia, Washington, Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston
Vezi mai jos detaliile programului
 • Ziua 1 - 25.05.2018

  București –  New York

  Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coandă pentru întalnire cu reprezentantul grupului la ora 04:00 dimineața și îmbarcare la cursa Lufthansa LH1423 cu decolare la ora 06:00 spre Frankfurt. Aterizare la Frankfurt, trecere prin zona de tranzit a aeroportului pentru îmbarcare la cursa LH400 cu decolare la ora 11:00 către New York. Sosire la New York la ora 13:30 ora locală! Transfer aeroport – hotel, cazare în Manhattan, hotel Holiday Inn Financial District (sau un hotel similar).
 • Ziua 2 - 26.05.2018

  New York

  Mic dejun. New York este cu siguranță un oraș impresionant și de aceea începem ziua cu un tur de oraș de o jumatate de zi pentru a admira faimoasele atracții turistice ale metropolei “Big Apple” – Times Square – numită inițial Longacre Square și redenumită în 904 dupa turnul New York Times, este un adevarat spectacol de culoare și lumini, cu o multitudine de magazine, teatre și restaurante, toate puse în umbră de panourile gigantice cu reclamă, Chinatown – pare a fi un alt continent. Este totodată renumit și datorită caselor de moda Chanel, Prada și Ferragamo. Opțional, se poate face o croazieră de 90 de minute pentru a descoperi Portul New York - unul dintre cele mai mari porturi naturale din lume, Statuia Libertății - cea mai mare statuie din lume cu o înălțime de 46 de metri, Insula Ellis – a fost în trecut simbolul imigrației americane și punctul de sosire pentru mai bine de 12 milioane de oameni, Podul Brooklyn - unul dintre cele mai vechi poduri suspendate care au fost construite în Statele Unite, Sediul General al Națiunilor Unite - deși se află în New York, zona ocupată de Organizația Națiunilor Unite este considerată teritoriu internațional, Empire State Building – cladirea simbol care vreme de 40 de ani a fost cea mai înaltă clădire din lume! Pe lângă acestea, New York-ul mai are o mulțime de obiective turistice importante între care: Clădirea Chrysler, One World Trade Center – complex de clădiri ridicat în memoria celor două turnuri Gemene distruse în atentatul din 2001, Broadway - Faimosul bulevard este "hotspot-ul" teatrului American. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Financial District (sau un hotel similar).
 • Ziua 3 - 27.05.2018

  New York - Philadelphia - Washington

  Mic dejun. În această zi vom explora Philadelphia despre care se spune că ofera cea mai mare colecție de artă publică din întreaga Americă, grație programului de Artă Murală. Turul panoramic ne va dezvălui obiective precum: Independence Hall -  cu o simbolistică proeminenta în istoria americană, dar și în ceea ce privește afirmarea statalității țărilor din Europa Centrală, între care și România, Liberty Bell – despre care se spune că a fost tras pentru a marca citirea în public a Declarației de Independență la 8 iulie 1776.  Mai departe, ne continuăm drumul spre comitatul Amish – comunitate de imigranți europeni care duc o viață izolată de lumea modernă. Vom face o vizită la o fermă Amish pentru a vedea casele țărănești și să le înțelegem obiceiurile, tradițiile, stilul de viață și istoria acestei comunități aparte. După terminarea turului ne îndreptam spre Washington. Cazare în zona Washington la hotelul Comfort Inn Oxon Hill (sau similar).
 • Ziua 4 - 28.05.2018

  Washington

  Mic dejun. În această dimineață vom merge într-un tur panoramic al orașului. Vom putea astfel admira: Capitoliul localizat în vârful colinei cunoscute sub numele de Capitol Hill, Casa Albă – este atat biroul, cât și reședința oficială a președintelui Statelor Unite, Sediul FBI, Curtea Supremă, Cimitirul Arlington - locul în care "curajul doarme mândru" – se vizitează mormântul lui J F Kennedy, Monumentul lui Washington - construit în memoria primului președinte al Statelor Unite ale Americii, George Washington. Timp liber pentru vizite individuale. Vă recomandăm muzeul Național Air and Space deține cea mai mare colecție de aeronave și nave spațiale istorice din lume. Opțional, se poate face tur de oraș by night. Cazare în zona Washington la hotelul Comfort Inn Oxon Hill (sau similar).
 • Ziua 5 - 29.05.2018

  Washington – Corning - Niagara

  Mic dejun. Pornim spre Corning, traversând astfel statul Pennsyvania pentru a face o vizită la Muzeul Sticlei din Corning - o lume a formelor, eleganței și rafinamentului. Este unul dintre cele mai importante muzee din lume, având cea mai mare colecție de sticlă ce include obiecte cu o vechime de peste 3500 de ani. Pe lângă colecțiile permanente și expozițiile temporare pot vedea și demonstrații „live” de suflat sticla sau pot chiar să își prelucreze propriile obiecte din sticlă în secțiunea Make Your Own Glass. După aceasta oprire ne îndreptăm spre Cascada Niagara – una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din lume. Cascada s-a format în urmă cu 12.000 de ani, când ghețarii s-au retras spre nord, lasând apa din lacul Erie să curgă peste povârnișul Niagara, o linie de coastă care se întinde din sudul orașului Ontario până la Rochester. De atunci, eroziunea a împins ușor cascada aproximativ 11 km în amonte, formând defileul Niagara. Opțional, vom vizita Cave of the Winds. Cazare în zona Niagara la hotel Best Western St. Catharines Hotel & Conference Centre (sau similar).
 • Ziua 6 - 30.05.2018

  Cascada Niagara - Toronto

  Mic dejun. Începem ziua cu o mini-croazieră cu vaporașul MAID OF THE MIST sau HORNBLOWER NIAGARA CRUISES până sub cascadă. Vom putea admira astfel cascada atât din partea americană cât și din cea canadiană care este mult mai spectaculoasă. Dupa croazieră ne continuăm drumul spre Toronto, capitala provinciei ce poartă numele râului și, în același timp, cel mai mare oraș din Canada, pe care îl vom vizita într-un tur panoramic. În afara faptului că orașul este unul din cele mai frumoase din țară, aici se pot găsi și cele mai interesante puncte turistice, ce fac ca vizitatorii să-și piardă răsuflarea în fața unor atracții precum Catedrala St Michael – la restaurarea acesteia a participat și sculptorul de origine română Lawrence Voaides. Primăria - este un spectacol de arhitectură modernă, Cartierul Financiar, CN Tower – 553 m înălțime, a treia cea mai înaltă structură nesusținută din lume, după turnul de televiziune din Guangzhou (600 m) și Burj Khalifa (828). Acesta a fost declarat una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne de către Societatea Americană a Inginerilor Constructori. Cazare în zona Toronto la hotel Best Western Plus Toronto Airport West (sau similar).
 • Ziua 7 - 31.05.2018

   Toronto - Ottawa

  Mic dejun. Această zi o vom rezerva Arhipelagului celor 1000 de insule. Arhipelagul este format mai exact din 1864 de insule unele atât de mici încât nu găzduiesc decât un copac. Condiția ca să fie considerate insule este ca acestea să se afle deasupra apei, să găzduiască măcar un copac viu și să aibă cel puțin 30 de cm pătrați. Insulele se inșiră aproximativ 80 km pe cursul râului St. Lawrence, dar cea mai mare grupare se încadrează între Capul Vincent și Golful Alexandria, în Statele Unite, și între Kingston și Rockport, în Canada. Excursia ne poartă mai departe spre Ottawa – capitala Canadei - un oraș verde, asta pentru că există o mulțime de parcuri întinse, grădini botanice unde sunt bine îngrijite mii de specii de plante, cel mai mare patinoar natural, alei înverzite, iar mersul pe jos dar și pe bicicletă sunt deja o obișnuință în capitala canadiană. Turul panoramic ne va dezvălui o parte dintre cele mai importante obiective turistice: dealul Parlamentului - o construcție magnifică și în același timp un bun exemplu de arhitectură gotică, Embassy Row – zona ambasadelor, National Memorial – construit pentru a comemora sacrificiul Canadei în Primul Război Mondial, acesta comemorănd în prezent toți eroii care au pierit în războaiele la care a luat parte Canada, Laurier house – acest conac victorial a fost reședința a doi prim miniștrii canadieni, Canalul Rideau – inclus în Patrimoniul UNESCO cunoscut și pentru că oferă o perspectivă aparte asupra orașului. Cazare în zona Ottawa la hotel Best Western Plus Gatineau Ottawa Hotel & Conference Centre (sau similar).
 • Ziua 8 - 01.06.2018

  Ottawa – Montreal - Quebec

  Mic dejun. Dimineața devreme pornim spre Montreal, un oraș al contrastelor considerat a fi capitala culturală a Canadei, aici veți putea găsi lucruri la fel de diverse ca și oamenii, iar experiența pe care o veți avea va fi unică și de neegalat. Turul panoramic al orașului ne va permite să admiram cele mai importante atracții ale orașului: Vechiul Montreal – aceasta mică așezare franceză din secolul 17, denumită inițial “ Ville Marie” de primii coloniști, a devenit între timp centrul istoric al orașului Montreal, Piața Jacques Cartier: aceasta piață a fost construită de către municipalitate în prima jumătate a secolului 19 și a fost dintotdeauna unul dintre cele mai populare locuri din Montreal,  Primăria - sediul guvernului local, una dintre cele mai spectaculoase clădiri, construită într-un stil care aduce un omagiu Franței, Parcul Olimpic – unde s-au desfășurat Jocurile Olimpice de Vară din 1976, la care Nadia Comăneci a obținut pentru prima dată în istorie de 6 ori nota maximă 10, Cartierul latin – centrul vieții studențești încă din secolul al XVII-lea când studenții Universității Montreal au dat zonei numele de astăzi (deoarece cursurile se țineau în limba Latină). Urcăm mai apoi pe Muntele Regal pentru o priveliște impresionantă asupra orașului, Saint Joseph Oratory – contruit în 1904, este unul dintre cele mai vizitate centre de pelerinaj din lume, rețeaua subterană de cafenele, restaurante și cinematografe. După terminarea turului ne îndreptam spre Quebec. Cazare în zona Quebec la hotel Best Western Gatineau Ottawa Hotel & Conference Centre (sau similar).
   
 • Ziua 9 - 02.06.2018

  Quebec - Boston

  Mic Dejun. Începem ziua cu turul panoramic al orașului Quebec. Vechiul Quebec este singurul oraș cetate aflat la nord de Mexic, inclus în Patrimoniul UNESCO cu fortificațiile sale, singurul oraș din America de Nord care și-a conservat marea parte a sistemului de apărare. Acestea au fost construite sub regimurile franceze și britanice și sunt o mărturie a evoluției sistemului defensiv al orașului din secolele al XVII-lea și al XIX-lea, dealurile lui Abraham – zona istorică din interiorul parcului Battlefields (scena faimoaselor bătălii dintre francezi și englezi 1759 – 1760), Grand Allee – este una dintre cele mai celebre artere din Quebec de 3,5 km lungime, foarte renumită pentru restaurantele exclusiviste și clădirile în stil victorian, Parlamentul, Citadela – este cea mai mare clădire militară din Canada, parte a sistemului de fortificații al orașului, cunoscută ca “ Gibraltarul Americii” datorită poziției sale strategice, aceasta are formă stelară caracteristică fortificațiilor Vauban, celebrul Chateau Frontenac – face parte din siturile istorice naționale ale Canadei, este cel mai fotografiat hotel din lume. Cartierul Petit Champlain – cel mai vechi cartier commercial din America de Nord. După amiaza pornim spre Boston. Cazare în zona Boston, la hotel Doubletree Hotel Boston Westborough (sau similar).
 • Ziua 10 - 03.06.2018

  Boston - New York

  Mic dejun. În acestă dimineață vom explora într-un tur de oraș Boston-ul, cel dintâi oraș din Noua Anglie. Este un oraș contrastant, în care catedrale vechi sunt vecine cu zgârie-nori după care iți rupi gâtul. Romantic și boem, Boston are impregnat atât parfumul European dar și spiritul pur american. Vom descoperi zona istorică a orașului cu principalele obiective: Beacon Hill – cartier vechi în stil englezesc, Freedom Trail – “poteca” de cărămida roșie de aproximativ 4km, care străbate cartierele istorice din Boston legate de istoria Revoluției Americane, Granary Burial Gound (cimitir în care sunt îngropate unele dintre cele mai importante personaje istorice ale Americii) și Piața Fauneil. După amiaza ne întoarcem în New York. Cazare la hotel Holiday Inn Financial District (sau un hotel similar).
   
 • Ziua 11 - 04.06.2018

  New York - București

  Mic dejun. Ultima zi petrecută pe tărâm american o dedicăm cumpărăturilor! Ce ar însemna o călătorie la New York fără cumpărături? Stați fără grijă pentru că aveți de unde alege și este imposibil să nu vă cumpărați ceva mai ales când găsiți aici cei mai buni designeri și oferte pentru toate buzunarele! Transfer la aeroport pentru zborul LH411 în direcția Munchen, de unde vom lua zborul LH1652 către Romania și sosire la București în ziua următoare.
SERVICII INCLUSE: 
- Bilete avion București – New York – București;
- Cazare 10 nopți cu mic dejun în hoteluri de 3* bine cotate;
- Transport cu autocar modern, cu aer condiționat, pe tot traseul excursiei;
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- Excursiile si vizitele prevazute in program: Ferma Amish, Muzeul Sticlei din Coming;
- Tururi de oraș cu durata de 3-4 ore: New York, Washington, Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston
- Tur de orientare (durata 1-2 ore) Philadelphia;
 - Croazieră: Niagara (plimbare cu vaporașul Maid of the Mist sau Hornblower Niagara Cruises) & Thousand Islands 
- Ghizi locali de limba engleză;
- Însoțitor de grup român;
- Bonus! Asigurare Medicală și STORNO.

SERVICII NEINCLUSE:
- Taxa de viză;
 - Taxele de aeroport zbor internațional;
- Bacșiș pentru șoferi, ghizi locali;
- Biletele de intrare, altele decât cele menționate la servicii incluse;
- Excursiile opționale;
- Alte vizite decât cele menționate în program.
 
CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI
GRUP MINIMUM 35 PERSOANE. Pentru grup mai mic de 35 persoane plătitoare, circuitul se poate anula, reprograma sau recalcula tariful.
 
CONDIȚII DE ÎNSCRIERE
Pașaport turistic valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii în țară.
 
CONDIȚII DE PLATĂ
 40% din prețul pachetului turistic la înscrierea în program;
40% din pretul pachetului turistic cu minim 70 zile înaintea plecării;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile înaintea plecării.
 
CONDIȚII DE ANULARE - TAXE DE ANULARE
De la momentul rezervarii și până cu 60 zile înainte de plecare, penalizare 20% din prețul pachetului turistic;
Dacă anularea se face în intervalul 59-47 zile înainte de plecare, penalizare 50% din prețul pachetului turistic;
Dacă anularea se face în intervalul 46-15 zile înainte de plecare, penalizare 80% din prețul pachetului turistic;
Dacă anularea se face cu mai puțin de 15 zile înainte de plecare, penalizare 100% din prețul pachetului turistic.
  
  
  
  
 

Descoperă frumusețile Americii de Est și Canadei !
Rezervă-ți acum o călătorie inedită!

031 438 73 21
oferte@tui-travelcenter.ro